• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home
Kidstoernooi G-voetbal te Westerlo Afdrukken E-mailadres
Nieuws
maandag 21 maart 2011 16:10

Op zondag 10 april organiseert KVC Westerlo het G-voetbal Kidstoernooi.
Kom onze jongens aanmoedigen tussen 10u en 12u op de terreinen naast het stadion.
Zij rekenen op uw steun!

De kemphaan kg-ploeg-1omt alvast een kijkje nemen.
Verschillende spelers uit het eerste elftal van KVC Westerlo zullen aanwezig zijn.
Eveneens zijn er heerlijke hotdogs te verkrijgen aan een democratische prijs.
De opbrengst hiervan gaat integraal naar G-voetbal Westerlo. Voor elke speler is er een leuk aandenken voorzien.

De ingeschreven ploegen zijn: Lentezon Beerse, Avalympics Geel, KWS Alken, KVC Westerlo, KMD Halen (2x), Racing Mechelen, Lierse SK, KSK Wavria, Olympic Essen.

Share/Save/Bookmark
Laatst aangepast op maandag 21 maart 2011 16:53
 
KVC Westerlo Nieuws
R.Mouscron-Péruwelz - KVC Westerlo

moeskroen02Westerlo en Eupen zijn verwikkeld in een spannende nek-aan-nek race naar de titel. Welke ploeg kan het hoofd het langste koel houden en de meeste punten verzamelen. Tenzij Eupen dit weekend punten laat liggen zal het kampioenschap beslist worden in een uitverkocht Kuipje volgende week zondag. Eupen staat wal wel onder serieuze druk want het kan zich tegen RWDM geen puntenverlies veroorloven. Wint Westerlo op 'Le Cannonier' en laten de Panda's punten liggen is het kampioenschap zondag al beslecht.

R. Mouscron-Péruwelz

Moeskroen deed lang mee voor de titel maar moest toch afhaken. De Henegouwers hebben momenteel vijfenzestig punten en staan op een derde plaats. Mathematisch kan het dus niet meer voor de fusieploeg. Wel is er nog de strijd om het derde eindrondeticket.

foto: Luc Meynaerts ©kvcwesterlo.be

 

Lees meer
 
Jeugdnieuws
Jeugdwerking zoekt nog jeugdtrainers Onze jeugdwerking is nog op zoek naar twee trainers. Voor het seizoen 2014-2015 zijn we nog op zoek naar een trainer voor de provinciale U8 en gewestelijke U9. Indien u interesse heeft mag u een mai...
 
G-Voetbal
2de Michiel Nys Cup 2de Michiel Nys Cup     Op zaterdag 17 mei vindt de 2de Michiel Nys Cup plaats op en naast het kunstgrasveld van KVC Westerlo. Met dit toernooi willen wij de herinnering aan Michiel levendig houden (meer info hier...
Laatste Ticketinfo
Cofidis Cup 1/4 Finale (heen) : KVC Westerlo - Sporting Lokeren KVC Westerlo speelt op woensdag 18/12/2013 om 20u00 thuis tegen eersteklasser Sporting Lokeren in de 1/4de finales van de Beker van België. Aangezien dit een wedstrijd is met gedeelte recette, zij...
 

Win tickets voor Westerlo - Eupen en vorm een erehaag voor de spelers

belgacomleague

Op de laatste speeldag van de Belgacom League krijgt leider Westerlo eerste achtervolger Eupen over de vloer. Misschien wel de beslissende match voor de titel!

Ben jij tussen 8 en 14 jaar oud? Dan maak je kans om bij de aftrap mee het veld op te lopen in 't Kuipje en een erehaag te vormen voor de spelers. Bovendien win je vier tickets voor deze belangrijke wedstrijd dankzij Belgacom!

Te winnen: 22 x 4 tickets voor Westerlo - Eupen op 27 april.

Waag nu je kans!

Stand

Tickaroo

Volgende wedstrijd

KVC Westerlo Fanpage op Facebook

ZalandoScitoMediaunibet

kvc.tv

Evenementen

KVC Westerlo Nieuwsbrief

Geef hieronder je naam en emailadres op indien je jezelf wil abonneren op de gratis maandelijkse KVC Westerlo nieuwsbrief.

KVC Westerlo respecteert je privacy.
Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de KVC Westerlo Nieuwsbrief en geen andere doeleinden. Indien je wil uitschrijven op onze nieuwsbrief, gebruik dan de link onderaan elke verstuurde nieuwsbrief om jezelf uit te schrijven.

Partners

partners2013