• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home
G-voetbal kidstoernooi groot succes Afdrukken E-mailadres
Nieuws
maandag 11 april 2011 08:53
IMG_3495_MediumHet G-voetbal kidstoernooi dat zondagmiddag plaatsvond op ons kunstgrasveld was een groot succes!
De 10 ingeschreven ploegen en een 100-tal supporters genoten in de stralende zon van enkele leuke wedstrijden.
De G-voetbal kids gaven elke wedstrijd weer het beste van zichzelf. We zagen enkele schitterende doelpunten en miraculeuze saves.
De wedstrijduitslag was van ondergeschikt belang aan het plezier en de sportiviteit.
Onze kemphaan kwam langs om de jonge sporters aan te moedigen. Door sommigen hartelijk begroet, door anderen verwelkomt met enkele rake klappen. 
Tot slot was er voor elke speler een medaille als aandenken.
KVC Westerlo is steeds bereid mee te werken aan initiatieven om mensen met een lichte mentale of fysieke handicap naar eigen mogelijkheden en binnen de omkadering van een professionele sportclub te laten sporten. 
Bekijk de foto's hier
Share/Save/Bookmark
Laatst aangepast op maandag 11 april 2011 11:09
 
KVC Westerlo Nieuws
DJ Flash warmt wedstrijd op

Deejay-FlashVoor aanvang van de wedstrijd zal DJ Flash (www.dj-flash.be), een persoonlijke vriend van Jeffrey Rentmeister, het publiek opwarmen vanaf een mengpaneel achter doel, vlak voor het sfeervak. DJ Flash speelde een paar weken geleden nog een set in Club Reflex, en is onder andere ook één van de resident DJ's van Versuz. DJ Flash zal een mix spelen van favoriete liedjes van de spelers, én uiteraard voetballiederen om het publiek in de juiste stemming te brengen. Feest gegarandeerd dus!!

Daarnaast willen we graag nog aandacht vragen voor het volgende: de spelers en technische staf van beide elftallen hebben de uitdrukkelijke wens te kennen gegeven om kampioen te kunnen spelen in stijl: mét een ereronde en huldiging. De gebruikelijke ALLEMAAL SAMEN wordt als traditie ook in ere gehouden, met de supporters in de tribune.
Daarom vragen wij alle supporters om, uit respect voor de wens van de spelers, het terrein NIET te betreden voor deze huldiging en te wachten tot NA de huldiging en ereronde om op het terrein te komen (wij willen echt wel dat u allen kan deelnemen aan het eventuele feest).

Bedankt voor uw sportieve medewerking, op naar de titel !!!

Lees meer
 
Academie
Volle buit in laatste thuismatch! KVC. Westerlo – R. Mouscron-Peruwelz: 3 – 2.Het eerste halfuur van deze wedstrijd liet niet vermoeden dat onze Kemphaantjes de drie punten zouden thuishouden. Behalve een kans voor Stef Vervoort ...
 
Jeugdnieuws
Westelse jeugd goed voor verschillende tornooi winsten Het paasweekend is traditioneel een tornooi weekend Onze allerkleinste behaalden telkens de eerste plaats: U6  1 ste plaats Tornooi te Herenthout U7  1 ste plaats Tornooi te Herenthout U7  1s...
 
G-Voetbal
2de Michiel Nys Cup 2de Michiel Nys Cup     Op zaterdag 17 mei vindt de 2de Michiel Nys Cup plaats op en naast het kunstgrasveld van KVC Westerlo. Met dit toernooi willen wij de herinnering aan Michiel levendig houden (meer info hier...
Laatste Ticketinfo
Cofidis Cup 1/4 Finale (heen) : KVC Westerlo - Sporting Lokeren KVC Westerlo speelt op woensdag 18/12/2013 om 20u00 thuis tegen eersteklasser Sporting Lokeren in de 1/4de finales van de Beker van België. Aangezien dit een wedstrijd is met gedeelte recette, zij...
 

Win tickets voor Westerlo - Eupen en vorm een erehaag voor de spelers

belgacomleague

Op de laatste speeldag van de Belgacom League krijgt leider Westerlo eerste achtervolger Eupen over de vloer. Misschien wel de beslissende match voor de titel!

Ben jij tussen 8 en 14 jaar oud? Dan maak je kans om bij de aftrap mee het veld op te lopen in 't Kuipje en een erehaag te vormen voor de spelers. Bovendien win je vier tickets voor deze belangrijke wedstrijd dankzij Belgacom!

Te winnen: 22 x 4 tickets voor Westerlo - Eupen op 27 april.

Waag nu je kans!

Tickaroo

Stand

Volgende wedstrijd

KVC Westerlo Fanpage op Facebook

ZalandoScitoMediaunibet

kvc.tv

Evenementen

KVC Westerlo Nieuwsbrief

Geef hieronder je naam en emailadres op indien je jezelf wil abonneren op de gratis maandelijkse KVC Westerlo nieuwsbrief.

KVC Westerlo respecteert je privacy.
Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de KVC Westerlo Nieuwsbrief en geen andere doeleinden. Indien je wil uitschrijven op onze nieuwsbrief, gebruik dan de link onderaan elke verstuurde nieuwsbrief om jezelf uit te schrijven.

Partners

partners2013