• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home
G-voetbal kidstoernooi groot succes Afdrukken E-mailadres
Nieuws
maandag 11 april 2011 08:53
IMG_3495_MediumHet G-voetbal kidstoernooi dat zondagmiddag plaatsvond op ons kunstgrasveld was een groot succes!
De 10 ingeschreven ploegen en een 100-tal supporters genoten in de stralende zon van enkele leuke wedstrijden.
De G-voetbal kids gaven elke wedstrijd weer het beste van zichzelf. We zagen enkele schitterende doelpunten en miraculeuze saves.
De wedstrijduitslag was van ondergeschikt belang aan het plezier en de sportiviteit.
Onze kemphaan kwam langs om de jonge sporters aan te moedigen. Door sommigen hartelijk begroet, door anderen verwelkomt met enkele rake klappen. 
Tot slot was er voor elke speler een medaille als aandenken.
KVC Westerlo is steeds bereid mee te werken aan initiatieven om mensen met een lichte mentale of fysieke handicap naar eigen mogelijkheden en binnen de omkadering van een professionele sportclub te laten sporten. 
Bekijk de foto's hier
Share/Save/Bookmark
Laatst aangepast op maandag 11 april 2011 11:09
 
KVC Westerlo Nieuws
KVC Westerlo - KAS Eupen : laatste ticketupdate

Voor de wedstrijd tegen KAS Eupen zijn er nog een 50-tal niet-overdekte staanplaatsen te verkrijgen in vak O.

Alle overige vakken zijn volledig uitverkocht!

Ons secretariaat is morgen geopend van 10u tot 12u en van 14u tot 17u.

 

Lees meer
 
Academie
Verlies op de Leunen! ASV. Geel - KVC. Westerlo: 3 – 1.Coach Eric Reenaers moest om diverse redenen een zestal titularissen missen (doelman Senne Lommelen, 'organisator' Nicolas Rommens, Senne Van Bauwel, Gio Van Den Bro...
 
Jeugdnieuws
Jeugdwerking zoekt nog jeugdtrainers Onze jeugdwerking is nog op zoek naar twee trainers. Voor het seizoen 2014-2015 zijn we nog op zoek naar een trainer voor de provinciale U8 en gewestelijke U9. Indien u interesse heeft mag u een mai...
 
G-Voetbal
2de Michiel Nys Cup 2de Michiel Nys Cup Op zaterdag 17 mei vindt de 2de Michiel Nys Cup plaats op en naast het kunstgrasveld van KVC Westerlo. Met dit toernooi willen wij de herinnering aan Michiel levendig houden (meer info hierover eld...
Laatste Ticketinfo
Cofidis Cup 1/4 Finale (heen) : KVC Westerlo - Sporting Lokeren KVC Westerlo speelt op woensdag 18/12/2013 om 20u00 thuis tegen eersteklasser Sporting Lokeren in de 1/4de finales van de Beker van België. Aangezien dit een wedstrijd is met gedeelte recette, zij...
 

Win tickets voor Westerlo - Eupen en vorm een erehaag voor de spelers

belgacomleague

Op de laatste speeldag van de Belgacom League krijgt leider Westerlo eerste achtervolger Eupen over de vloer. Misschien wel de beslissende match voor de titel!

Ben jij tussen 8 en 14 jaar oud? Dan maak je kans om bij de aftrap mee het veld op te lopen in 't Kuipje en een erehaag te vormen voor de spelers. Bovendien win je vier tickets voor deze belangrijke wedstrijd dankzij Belgacom!

Te winnen: 22 x 4 tickets voor Westerlo - Eupen op 27 april.

Waag nu je kans!

Stand

Tickaroo

Volgende wedstrijd

KVC Westerlo Fanpage op Facebook

ZalandoScitoMediaunibet

kvc.tv

Evenementen

KVC Westerlo Nieuwsbrief

Geef hieronder je naam en emailadres op indien je jezelf wil abonneren op de gratis maandelijkse KVC Westerlo nieuwsbrief.

KVC Westerlo respecteert je privacy.
Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de KVC Westerlo Nieuwsbrief en geen andere doeleinden. Indien je wil uitschrijven op onze nieuwsbrief, gebruik dan de link onderaan elke verstuurde nieuwsbrief om jezelf uit te schrijven.

Partners

partners2013