• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home
Commercieel manager Jan Caers rekent ook in de eindronde op vocale steun van de supporters Afdrukken E-mailadres
Nieuws
dinsdag 24 april 2012 13:10

Westerlo maakt zich op voor de eindronde, het speelschema is inmiddels bekend. Commercieel manager Jan Caers wacht een grote uitdaging. Hij hoopt mede door democratische prijzen de supporters klaar te stomen en Het Kuipje vol te krijgen.

lees meer op het nieuwsblad.be

Share/Save/Bookmark
Laatst aangepast op dinsdag 24 april 2012 13:12
 
KVC Westerlo Nieuws
KVC Westerlo - KAS Eupen : supportersdorp met groot scherm!

supporters05In een uitverkocht Kuipje zal er op de slotspeeldag van de Belgacom League beslist worden over de titel! Kan het nog spannender? Het voetbal leeft in Westerlo, zoveel is duidelijk! De rush naar tickets was de afgelopen dagen werkelijk indrukwekkend! Niemand wil deze thriller van formaat missen maar toch zijn er vele supporters die jammer genoeg geen ticket hebben kunnen bemachtigen.

Als alternatief zal onze club aanstaande zondag buiten het stadion een groot scherm plaatsen waarop de match live kan gevolgd worden. Er zal een supportersdorp gecreëerd worden met de nodige randanimatie, muziek, drank- en eetstands. Alle info volgt in de loop van deze week!

Zowel binnen als buiten het stadion moet het zondag kolken! Laten we er ALLEMAAL SAMEN een geweldig voetbalfeest van maken en onze jongens terug naar eerste klasse schreeuwen! SUPPORTERS ALLEMAAL OP POST!

Lees meer
 
Academie
Volle buit in laatste thuismatch! KVC. Westerlo – R. Mouscron-Peruwelz: 3 – 2.Het eerste halfuur van deze wedstrijd liet niet vermoeden dat onze Kemphaantjes de drie punten zouden thuishouden. Behalve een kans voor Stef Vervoort ...
 
Jeugdnieuws
Westelse jeugd goed voor verschillende tornooi winsten Het paasweekend is traditioneel een tornooi weekend Onze allerkleinste behaalden telkens de eerste plaats: U6  1 ste plaats Tornooi te Herenthout U7  1 ste plaats Tornooi te Herenthout U7  1s...
 
G-Voetbal
2de Michiel Nys Cup 2de Michiel Nys Cup     Op zaterdag 17 mei vindt de 2de Michiel Nys Cup plaats op en naast het kunstgrasveld van KVC Westerlo. Met dit toernooi willen wij de herinnering aan Michiel levendig houden (meer info hier...
Laatste Ticketinfo
Cofidis Cup 1/4 Finale (heen) : KVC Westerlo - Sporting Lokeren KVC Westerlo speelt op woensdag 18/12/2013 om 20u00 thuis tegen eersteklasser Sporting Lokeren in de 1/4de finales van de Beker van België. Aangezien dit een wedstrijd is met gedeelte recette, zij...
 

Win tickets voor Westerlo - Eupen en vorm een erehaag voor de spelers

belgacomleague

Op de laatste speeldag van de Belgacom League krijgt leider Westerlo eerste achtervolger Eupen over de vloer. Misschien wel de beslissende match voor de titel!

Ben jij tussen 8 en 14 jaar oud? Dan maak je kans om bij de aftrap mee het veld op te lopen in 't Kuipje en een erehaag te vormen voor de spelers. Bovendien win je vier tickets voor deze belangrijke wedstrijd dankzij Belgacom!

Te winnen: 22 x 4 tickets voor Westerlo - Eupen op 27 april.

Waag nu je kans!

Stand

Tickaroo

Volgende wedstrijd

KVC Westerlo Fanpage op Facebook

ZalandoScitoMediaunibet

kvc.tv

Evenementen

KVC Westerlo Nieuwsbrief

Geef hieronder je naam en emailadres op indien je jezelf wil abonneren op de gratis maandelijkse KVC Westerlo nieuwsbrief.

KVC Westerlo respecteert je privacy.
Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de KVC Westerlo Nieuwsbrief en geen andere doeleinden. Indien je wil uitschrijven op onze nieuwsbrief, gebruik dan de link onderaan elke verstuurde nieuwsbrief om jezelf uit te schrijven.

Partners

partners2013