• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Nieuws Matige oefenmatch tegen Ham Utd.
Matige oefenmatch tegen Ham Utd. Afdrukken E-mailadres
Nieuws
zaterdag 14 januari 2012 11:24

Ham United - KVC. Westerlo (academie): 0 - 6.

Tegen een erg verdienstelijke 3de provincialer speelden onze jongens een matige partij en het was pas in de laatste 20' minuten dat de thuisploeg door de knieën ging.
In de eerste 70' minuten had Westel wel het meeste balbezit, maar wervelende acties en gevaarlijke standjes bleven uit. Voor de rust duwde Van den Buijs van dichtbij de 0 - 1 binnen en werd een kopbal van Schuermans op (of achter?) de lijn weggehaald, maar meer konden onze jongens, met een bleke testspeler Chukwunyelu (30 jaar!) in de spits, niet klaarmaken.
Ook na de rust aanvankelijk weinig vlotte acties en Westel kon slechts tot 0 - 2 uitlopen via de ingekomen testspeler Igbodika (17 jaar), profiterend van enige verwarring bij een wissel van de thuisploeg: de ene speler had het terrein al verlaten, terwijl zijn vervanger aan de zijlijn stond te wachten om in te komen.
Dan ging het plots veel vlotter en pakten onze jonge gasten met enkele snedige acties uit, bekroond met knappe doelpunten van Rommens, Havermans en nog tweemaal Igbodika.

Speelden voor Westerlo: Swinnen, Wohrmann, Bastiaens, Schuermans, Vanvoorden, Van den Buijs, Salau, Utshinga (60' Rommens), Sarcinello, Havermans, Chukwunyelu (55' Igbodika).  

Volgende vrijdag hernemen onze Kemphaantjes de competitie, thuis op het kunstgrasveld tegen Club Brugge.

Share/Save/Bookmark