Nieuws

KSK Heist - KVC Westerlo 1-2

17 juli, 2019

Onze vijfde oefenwedstrijd speelden we deze avond op het Gemeentelijk Sportcentrum van Heist. Na een achterstand, net na de rust, konden we de wedstrijd naar onze hand zetten en toch winnend afsluiten.

Mis niks van KVC Westerlo!

17 juli, 2019

Krijgen jullie ook geen genoeg van KVC Westerlo? Volg ons dan zeker op al onze social media kanalen!

Nieuwe transfer!

16 juli, 2019

We hebben er een nieuwe Kemphaan bij! De Deense rechtsachter Christoffer Remmer komt onze club versterken. Christoffer is 26 jaar oud en heeft een contract voor 3 seizoenen getekend.

Ticketinfo KVC Westerlo - KRC Genk

15 juli, 2019

IEDEREEN  moet een ticket aankopen. Tickets zijn verkrijgbaar in voorverkoop of aan de loketten op de wedstrijddag zelf.Voor de Kemphaan-gezinde supporters gaan de hoofdtribune + het sfeervak open.

Vier op een rij!

13 juli, 2019

Ook de vierde oefenmatch werd met winst afgesloten. Onze noorderburen van FC Eindhoven gingen met de billen bloot en werden met een droge 5-1 score naar huis gestuurd.

Speel mee!

13 juli, 2019

Heb je een goed geheugen en ben je snel? Misschien ben jij dan wel die winnaar van een gratis abonnement voor 2 personen. Volg de onderstaande link, en speel mee!

Ticketinfo Eindhoven

12 juli, 2019

Enkel de vakken A-B-C-D-E en F worden geopend voor onze thuissupporters. Vak G gaat enkel open voor Eindhoven, dit omwille van de veiligheid.De reden hiervoor is dat er momenteel een springkastelenevent plaats heeft naast ons stadion.   

Uitzonderlijk gesloten

9 juli, 2019

Op woensdag 10 juli zal het secretariaat uitzonderlijk gesloten zijn. Wegens voorbereidingen voor het springkastelenevent van Funky Fun, dat plaatsvindt van 11 tot 14 juli, kunnen wij morgen geen permanentie voorzien. Vanaf donderdag staan wij terug voor jullie paraat. Onze…

Boluspor - KVC Westerlo 0-2

9 juli, 2019

Zonet hebben onze jongens ook hun derde oefenwedstrijd gewonnen. Tegen de plaatselijke Tweedeklasser, Boluspor, hielden ze opnieuw de nul achteraan en konden ze zelf tweemaal de netten doen trillen. 

Stage Bolu: dag 6

8 juli, 2019

Zondag stond in teken van ontspanning. Na een paar dagen hard gewerkt te hebben, moesten onze spelers enkel in de voormiddag trainen. In de namiddag was iedereen vrij. Ook onze kinĂ©'s hadden geen werk te verrichten, dus namen we even…

Stage Bolu: dag 4 en 5

7 juli, 2019

De stage is halfweg. Onze reporter ter plaatse nam even de tijd om een exclusief gesprek te voeren met Bob's assistenten.

2-0 winst tegen Vorskla Poltava

6 juli, 2019

In Bolu hebben onze jongens zonet hun eerste oefenwedstrijd al winnend afgesloten. Deze winst kwam tot stand dankzij 2 late doelpunten van Igor Vetokele.