Nieuws

Miletic versiert transfer naar FK Partizan

28 juni, 2017

Nemanja Miletic heeft zopas een transfer versierd naar de Servische topclub FK Partizan Belgrado. De 26-jarige verdediger zal dus volgend seizoen te bewonderen zijn in de voorrondes van de Champions League. Na RSC Anderlecht en Club Brugge al de derde topclub dus die komt shoppen in de Kempen. “Mijn droom wordt werkelijkheid”, aldus Miletic.

Miletic arriveerde vorige zomer op het einde van de transferperiode in Westerlo. Al snel liet hij zijn kunnen zien centraal in de defensie. De Serviër liet zich kenmerken door zijn snelheid, sterke fysiek en grote sprongkracht. Als rechtsachter zal hij zich ook laten herinneren door zijn verre inworpen. In totaal speelde hij 20 wedstrijden voor Westel.

De interesse van Partizan werd deze week concreet. “Mijn droom wordt werkelijheid. Partizan is de beste club in Servië en is vergelijkbaar met Anderlecht in België. Ik heb een fijne periode gekend in België en ben hier een betere voetballer geworden. Deze kans kon ik echter niet laten schieten. Ik wil de fans nog bedanken voor hun steun het afgelopen jaar”, sluit Miletic zijn verblijf in Westerlo af.

Miletic had nog één jaar contract met optie in 't Kuipje, maar verlaat dus vroegtijdig de Kemphanen. Meteen de derde transfer die KVC Westerlo realiseert naar een topclub dit seizoen.

Срећно Nemanja!