Nieuws

Christian Osaguona voor één seizoen naar Westerlo: 'Ik wil meer spelen en het verschil maken'

29 augustus, 2017

De transferperiode loopt bijna op zijn einde. Vandaag haalde KVC Westerlo nog een spits binnen om de aanval te versterken. Christian Osaguano tekende een contract voor één seizoen + optie.

 

Na het vertrek van Bertjens, halen de Kemphanen vandaag een nieuwe spits binnen. Osaguona speelde vorig seizoen nog bij KV Mechelen. Hij is een Nigeriaanse voetballer. Hij komt transfervrij over. Christian Osaguona tekent een contract voor één seizoen + optie.

Van zijn goede vriend Silvere Ganvoula hoorde hij dat Westerlo een warme club is. Hij kon ons dat meteen ook bevestigen. ‘Iedereen is hier zo vriendelijk, zowel de trainers, de medische staf als het onderhoudspersoneel. Ik word hier goed opgevangen’.

Christian kijkt hard uit naar het seizoen. ‘Ik wou meer spelen en het verschil maken. Daarom ben ik ook naar hier gekomen. In Westerlo hoop ik dat ik de kans krijg om me eindelijk te bewijzen Ik wil alvast veel doelpunten maken en hopelijk als kers op de taart promoveren naar de Jupiler Pro League’: vertelde hij ons. Gisteren rondde Osaguona zijn medische testen al met succes af.

Christian Osaguona zal nummer 9 dragen.

Welkom Christian!