Nieuws

Steun Damiaanactie en Tongelsbos

31 januari, 2018

Kom je zaterdag naar de wedstrijd? Steun dan de twee volgende doelen. Damiaanactie zal aanwezig zijn met hun gekende stiftenactie. Tongelsbos verkoopt zelfgemaakte koekjes.

Een hart voor Tongelsbos

Tijdens de wedstrijd tegen KSK Lierse van aanstaande zaterdag, 3 februari is er een actie ten voordele van het BuSO Tongelsbos.

Er worden koekjes verkocht ‘een hart voor Tongelsbos’. De prijs voor een zakje vers gebakken koekjes bedraagt 5 euro. 

De verkoop wordt gedaan op verschillende locaties in het stadion: kantine onder de grote tribune, kantine naast het themacafé, in het themacafé en in de business seats.

Na de wedstrijd worden er fritten verkocht in het themacafé door de leerkrachten van het BuSO Tongelsbos.

De opbrengst van deze acties is ten voordele van de leerlingen van de opleiding Dierenzorg. Hierdoor worden hun schooluitstappen een stuk goedkoper.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt dankzij de sponsoring van bakkerij Belmans-Saelen (met dank aan Wim en Vicky), het themacafé (met dank aan Dirk) en uiteraard KVC Westerlo.

Campagneweekend Damiaanactie 2018

Lepra en tuberculose genezen: dat is de taak van Damiaanactie met pater Damiaan  als inspiratiebron . De patiënten  een nieuwe toekomst geven, door hen te genezen, is het mooiste geschenk dat we hen kunnen geven!

Om geld in te zamelen voor deze projecten organiseert DAMIAANACTIE-Westerlo op het laatste weekend van januari een stiftenverkoop aan de warenhuizen van Westerlo.
In diverse scholen van Westerlo , bijvoorbeeld Sint Lambertusscholen en De Springplank, worden onze stiften door de leerlingen huis aan huis verkocht.
Ook KVC Westerlo ondersteunt jaarlijks onze campagne.

Veel inwoners van Westerlo helpen ons daadwerkelijk bij deze campagne, waarvoor dank.
Wij zoeken nog altijd nieuwe vrijwilligers, die twee uur tijd voor onze patiënten willen besteden en ons willen helpen bij de stiftenverkoop.
Voor meer informatie neem contact met de verantwoordelijke van Damiaanactie Westerlo:

Karel Van Eynde                                   
0475 703751      of     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.