Nieuws

KVC Westerlo - KSK Lierse Kempenzonen

25 juli, 2018

De voorbereiding loopt zijn einde. Vanavond staat de laatste oefenwedstrijd voor de deur. Na het gelijkspel tegen RSC Anderlecht, strijden we nu voor een afsluiter in stijl tegen KSK Lierse Kempenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld op de terreinen van VC Herentals. De aftrap is om 19.00 uur.

Na het faillissement van Lierse SK werd dit seizoen samen met KFC Oosterzonen de fusieclub KSK Lierse Kempenzonen uit de grond gestampt. Zo komt de club volgend seizoen nog in 1ste amateursklasse uit. Na slechts twee trainingsdagen op de velden in Oosterwijk spelen ze nu hun eerste oefenwedstrijd tegen KVC Westerlo.

De club moest helemaal terug van nul herbeginnen, maar van de transferperiode hebben ze toch nuttig gebruik gemaakt. Onder andere ex-kemphanen Molenberghs en Buyens maakte de overstap naar deze gloednieuwe club. Ook wat ex-spelers van KFC Oosterzonen en Lierse SK stapten mee in het project. De nieuwe hoofdtrainer is René Trost. Hij wordt bijgestaan door Nico Van Kerckhoven.

Bob Peeters maakt zich klaar voor de laatste rechte lijn naar de competitiestart. In dit bijzonder warme weer jagen onze Kemphanen nog een laatste keer op een basisplaats. Bij KVC Westerlo zien we enkele spelers al zeker niet aan de aftrap beginnen. Alessandro, Jaeken en Naessens zijn niet aanwezig.

De wedstrijd vindt plaats op de terreinen van VC Herentals. (Herenthoutseweg 118, 2200 Herentals)

Selectie

Doelmannen: Van Hout, Verbist, Van Langendonck

Verdedigers: Biset, Dewaele, Corstjens, Van den Bogaert, Soumah, Van Genechten, Vangeel, Bammens, Oto'o, Rougkalas

Middenvelders: Van Eenoo, De Schryver, Osah, Rommens 

Aanvallers: Petrov, Gboho, Vaesen

Het loket is geopend. De ticketprijs is 10 euro.