Nieuws

Ontdek enkele partners op de fandag

27 juli, 2018

Afbeeldingsresultaat voor geysen logo

Geysen is al 30 jaar specialist op vlak van industrieel onderhoud. Meer dan 160 van onze gespecialiseerde techniekers staan 24/7 klaar om kwalitatief technisch onderhoud te bieden bij onze klanten. We weten dat een goede match én de nodige flexibiliteit erg belangrijk zijn, of het nu voor korte of lange termijn opdrachten is. Ons doel is altijd de juiste man, met de juiste attitude op de juiste plaats. Ga langs bij de stand van Geysen voor een bibberspel en win leuke prijzen die je kan gebruiken tijdens de handtekeningensessie.

LOGO

Lizzy’s nieuwe oogst is de favoriete buur van KVC Westerlo. De winkel werd verkozen tot de meest creatieve groenten -en fruitwinkel van de Benelux door Gault&Millau. Wil jij eerst van hun producten proeven? Vul op de fandag het wedstrijdformulier in en maak kans op een fruitmand of een cadeaubon.

Afbeeldingsresultaat voor 3action

3Action Sports Nutrition ondersteunt zo atleten hun sportieve doelen op een efficiënte manier te bereiken! Ook de spelers van KVC Westerlo gebruiken sinds enkele jaren dagelijks hun producten om hun prestaties te verbeteren. Op de fandag kan jij te weten komen welke voeding het beste bij jou past aan hun informatiestand. En ja, ze hebben ook proevertjes hoor.

Afbeeldingsresultaat voor kleske veerle

Ook dit jaar is Kleske onze officiële kostuumpartner. Zij zorgen ervoor dat elke speler stijlvol na de wedstrijd door ’t Kuipje kan lopen. Aanschouw zondag als eerst het nieuwe kostuum voor seizoen 2018-2019.

 

Gerelateerde afbeelding

BAOBAB Beach Club opende enkele weken geleden zijn deuren op de parking van KVC Westerlo. Om uw zomergevoel compleet te maken zorgen zij voor een uitgebreid aanbod aan voorzieningen. Geniet zondag van een drankje of de BBQ is de hipste beachbar van de Kempen. Let wel op drankjetons kunnen enkel in het fandorp gebruikt worden.