Nieuws

Aanvaller Kurt Abrahams klaar om het geel-blauwe shirtje nat te maken

21 augustus, 2018

Een week voor het sluiten van de transfermarkt haalt KVC Westerlo nog een extra aanvaller in huis. De Zuid-Afrikaan Kurt Abrahams wordt overgenomen van STVV voor twee seizoenen + optie.

Bob Peeters hoopte al enkele weken op nog wat versterking en die kwam er nu vanmorgen ook. Bij de start van de training stond er een extra Kemphaan op het veld. Kurt Abrahams is een 21-jarige aanvaller met Zuid-Afrikaanse roots. ‘Ik ben enkele jaren geleden naar hier gekomen. STVV had mij toen in een oefenwedstrijd tegen hun opgemerkt. Het is hier natuurlijk helemaal anders dan in zo’n grote stad als Kaapstad, vooral de temperatuur is veel lager hier. Ook is het hier rustiger, zodat ik mij volledig kan focussen op voetbal.’ : zei Abrahams.

Bij STVV kreeg hij niet veel speelminuten, daar hoopt hij hier verandering in te brengen. ‘Ik ben nog jong dus ik heb nog veel zaken die kunnen verbeteren, maar ik heb zeker ook al mijn kwaliteiten. Eerst wil ik het team beter leren kennen om dan samen te groeien. Ik ben een lange tijd bij STVV geweest dus het was vandaag wel wat eng om hier aan te komen. Ik kende niemand binnen de club, maar iedereen heeft mij goed opgevangen. De eerste training verliep ook perfect.’

Kurt Abrahams is een aanvallende middenvelder die ook eventueel als tweede spits kan spelen. 

Welkom Kurt!