Nieuws

Doe mee met het KVC Westerlo-marktonderzoek en maak kans op fantastische prijzen!

7 november, 2018

KVC Westerlo hecht veel belang aan de tevredenheid van haar supporters. Daarom organiseert de club in samenwerking met de studenten van Thomas More een marktonderzoek om haar supporters nog beter te leren kennen. Wil jij de werking van de club mee helpen verbeteren in de toekomst? Vul dan nu onze enquête in. Maak bovendien kans op één van onze prachtige prijzen. 

Bij ons telt de mening van elke Kemphaan, dus ook die van jou! KVC Westerlo houdt een marktonderzoek onder de fans, waarin hun mening gevraagd wordt omtrent de werking van de club. Voetbal is een sport die constant groeit en moderniseert. Help ons mee als fan en laat ons weten wat jij goed en slecht vindt binnen de club. Op deze manier willen wij de wensen van onze fans beter leren kennen, zodat wij hierop kunnen inspelen in de toekomst.

Het invullen van de enquête duurt slechts 10 minuten. We zouden het super vinden mocht je dus enkele minuutjes hiervoor kunnen vrijmaken. Wij van onze kant gaan er echt alles aan doen om jouw mening te laten horen. Bij deelname maak je bovendien kans op een heleboel prijzen waaronder drie gesigneerde ballen, 5 gesigneerde posters en 10 duo-tickets. 

Wil je ons helpen om de werking van de club te verbeteren? Klik dan hier!  Dit marktonderzoek loopt nog tot begin december.