Nieuws

Let's Move For A Better World in samenwerking met Woodsclub

11 maart, 2019

Woodsclub en KVC Westerlo bundelen hun krachten samen en organiseren: Let’s move for a better world! Ga vanaf 11 maart tot 30 maart trainen bij Woodsclub in Westerlo en verzamel moves. Hoe harder jij traint, hoe meer geld je inzamelt voor het goede doel.  De opbrengst van dit project gaat naar G-voetbal KVC Westerlo.

‘Move for a better world!’ is een wereldwijde campagne georganiseerd door Technogym. Onze fitnesspartner Woodsclub uit Westerlo had vorig jaar al veel succes met deze actie. Ze haalden toen zo’n 600 000 MOVEs binnen. Daarom besloot KVC Westerlo om dit jaar aan deze actief deel te nemen. Het doel is om gedurende de periode van 11 maart tot en met 30 maart meer dan 1 miljoen MOVEs binnen te halen dankzij jouw sportprestaties!

Samen willen we een krachtige boodschap de wereld insturen om de gevaren van obesitas en de daaraan gerelateerde problemen duidelijk te maken. Een krachtige boodschap die mensen motiveert om een nog actievere levensstijl aan te nemen en om zich in te zetten voor een gezondere wereld en meer sociale interactie.

Door deel te nemen aan de campagne, beloof je om de fysieke activiteiten die uitgevoerd worden in Woodsclub aan een maatschappelijk goed doel te schenken. Om iedereen dezelfde mogelijkheden en kansen te bieden, ongeacht leeftijd, geslacht en niveau van fysieke fitheid, hebben we de MOVE gecreëerd, een nieuwe manier om fysieke activiteit te meten die bovendien de hele gemeenschap verbindt.

De spelers van de A-kern zijn wekelijks zelf trouwens vaste klant bij Woodsclub. Ook zij zullen gedurende deze drie weken hun MOVEs doneren aan deze community actie. Wie weet sta je dus wel eens naast hen op de loopband.

Ben jij geen lid van Woodsclub maar wil je toch graag deelnemen? Natuurlijk is dit geen probleem. Iedereen kan een gratis gastenpas aanvragen via deze link. Zo kan ook jij sporten voor het goede doel.

Wat zijn MOVEs?

MOVEs zijn gebaseerd op lichaamsverplaatsing in de ruimte. Het is de maateenheid voor beweging ontwikkeld door Technogym en wordt vastgelegd door mywellness cloud: hoe intenser en vaker mensen bewegen op korte tijd, hoe meer MOVEs ze verzamelen! Alle mensen die deelnemen aan de campagne kunnen hun fysieke activiteiten in de vorm van MOVEs doneren aan een sociaal goed doel dat gekozen wordt door elke deelnemende organisatie. Woodsclub zelf koos net zoals vorig jaar om de G-ploeg te ondersteunen.

Maak samen met ons van deze campagne een fantastisch succes! Let’s move for a better world!