Nieuws

Replay bekerfinale 2001: Wat jij nog moet weten

15 maart, 2019

Morgen kan je in ’t Kuipje terecht voor een evenement vol nostalgie. Iedereen herinnert zich de bekerfinale in 2001 nog wel. Althans als je al geboren was, want het is ondertussen ook al even geleden. Wat een mooi moment voor de club was dat. Daarom besloten we om heel wat jaren later deze finale nog een over te spelen. Ten voordele van Techniekers Zonder Grenzen trekken onze oude gloriën nog eens hun voetbalschoenen aan. Blijft ook deze keer de trofee in ’t Kuipje of gaat Lommel SK er mee naar huis? De aftrap staat gepland rond 20 uur. Na de wedstrijd zijn er nog tal van randactiviteiten.

KVC Westerlo heeft voor morgen nog wel enkele belangrijke mededelingen. Zo zal niet alles hetzelfde als bij een competitiewedstrijd verlopen. Heb jij je ticket al aangekocht? Heel goed! Heb jij het nog niet? Geen paniek. Vanaf 19u00 gaan de loketten open. Tickets voor volwassenen kosten 10 euro. Kinderen onder 12 jaar mogen gratis binnen, maar dienen wel in het bezit te zijn van een ticket. Voor deze wedstrijd gaat enkel de hoofdtribune en het bezoekersvak open.

Aangezien het niet om een officiële wedstrijd gaat, maar een benefiet waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel zal gaan, zullen de gebruikelijke jetons niet geldig zijn zodat er een correcte afrekening gemaakt kan worden.

Voor deze wedstrijd is de toegang in de Club 1000 verboden tenzij je ingeschreven bent voor het VIP arrangement.

Ook zal er een tombola zijn voor iedereen. Een lotje kost 10 euro. Iedereen heeft altijd prijs. Na de wedstrijd zal er nog een afterparty zijn in café ’t Kuipje.

We hopen jullie allemaal morgen in geel-blauw te zien voor de replay van de bekerfinale.