Nieuws

Kemphanen halen fors uit !

6 februari, 2018

Union - KVC Westerlo : 1 - 6

In navolging van het A-elftal hebben de Beloften van KVC Westerlo eveneens zwaar uitgehaald. Ze klopten Union met  1 – 6.

Het wedstrijdbegin(ongeveer 20 minuten) verliep gelijk opgaand. Na deze, vrij lange studieronde, kwam Westerlo op dreef. Op links verzond Tibeau Auwers een mooie crosspas tot bij de mee opgerukte Yentl Van Genechten op rechts. De voorzet voor doel van Yentl werd door Arne Bens in één tijd in doel verlengd. 0 - 1 (23’) Bernardinho zette op links een mooie actie op en bediende Nesta Vallez die knap in doel binnen trapte. 1 - 2 (30’) Even later verraste Nesta opnieuw de Union-doelman met een snoeihard schot. 1 – 3 (33’) Net voor de rust schilderde Cedric Vangeel perfect een vrije trap rechtstreeks in doel. 1 – 4 (43’) Ruststand 1 – 4. Bij aanvang van de tweede speelhelft  miste Yentl op een haar na zijn doelpuntje, toen hij een voozet van Nesta nipt naast besloot.(50’) Een corner van Arne werd door Bernardinho rakelings over het doel gekopt. (52’) Een lobje van Arne Bens was net niet hoog genoeg om de doelman te verslaan. (54’) Iedereen keek verrast op toen de scheidsrechter een strafschop tegen Westerlo floot na een vermeend handspel van Cedric. Union liet de kans niet liggen en scoorde.1 – 4 (55’) Ook Westerlo forceerde nadien een strafschop. Toen Toon Raemaekers met een mooie dieptebal Yentl kon lanceren over rechts, werd deze foutief neergelegd binnen de grote backlijn. Cedric Vangeel trapte de strafschop perfect binnen. 1 – 5 (64’) De honger van onze Kemphanen was nog niet geluwd.  Op aangeven van Simon Reykers zag Nesta zijn voorzet-schot, waarschijnlijk tot zijn eigen verbazing, over de doelman in doel verdwijnen.   1 – 6 (81’) Het laatste wapenfeit van de wedstrijd was nog een mooie doelpoging van Arne Bens. Zijn schot raakte de lat. (90’). Het werd een vrij rustige avond voor onze doelman Pieter Caubergh, die een vrij efficiënt team voor zich zag acteren.

Ploegopstelling :

Pieter Caubergh, Toon Raemaekers, Brian Baerts, Tibeau Auwers, Yentl Van Genechten (70’ Arne Peeters), Simon Reykers, Nesta Vallez, Arne Bens, Bernardinho Osah (75’ Cédric Mateso), Cedric Vangeel, Jeroen Goor, Arne Coosemans (NG), Jeff Vandenbossche (NG), Andy Lokando (NG)

Volgende wedstrijd : Ma 12/02 : KVC Westerlo – Cercle Brugge : 20.00 : Kunstgrasveld

 

Rik Wauters