Nieuws

7 - 0 !!!!!

25 september, 2018

KVC Westerlo - Union : 7 - 0

Het beloftenteam van KVC Westerlo met 9 A-kernspelers in de basis, trakteerde Union op een zware nederlaag. Het werd 7 – 0.

Westerlo startte gretig en greep Union onmiddellijk bij de keel. Een snelle inworp van Christophe Janssens tot bij Stephen Buyl werd mooi door Stephen afgerond. 1 – 0 (12’) Het was opnieuw op assist van Christophe dat nu Sava Petrov zijn doelpuntje meepikte. 2   - 0 (14’) Cédric Vangeel was de aanbrenger van het derde doelpunt. Met een mooie dieptepas doorheen de Union defensie, zonderde hij Sava vrij voor doel af. De pijlsnelle Sava wist met een mooi lobje de keeper te verschalken. 3 – 0 (25’) Op counter wist Union voor de rust slechts éénmaal te dreigen. Yannick Verbist duwde het schot in corner. (33’) Net voor rust knalde Stephen, op aangeven van Guillaume De Schrijver, nog een kans nipt naast. (40’) Ruststand 3 - 0. Zelfde spelbeeld tijdens de tweede speelhelft, een gretig KVC en een toch knokkend Union dat de moed niet liet zakken. De kansen waren opnieuw voor de Kemphanen. Op corner van Christophe kopte Simon Bammens nipt naast. (50’) Een prima combinatie tussen Sava en Guillaume werd uiteindelijk door de mee opgerukte Christophe Janssens mooi binnen getikt. 4 – 0 (53’) Yentl Van Genechten zag zijn poging op aangeven van Sava naast gaan. (57’) Een knal van Stephen, op aangeven van Yentl, werd knap door de doelman in corner geweerd. (78’) Yentl Van Genechten wist uiteindelijk ook zijn doelpuntje mee te pikken. Op aangeven van Christophe knalde hij de bal in één tijd snoeihard binnen. 5 – 0 (80’) De ingevallen Cédric Mateso zag zijn kopbal, op aangeven van Yentl, door de keeper nog tegen de deklat geduwd. In de rebound knalt Christophe jammerlijk naast.(84’) Uiteindelijk slaagde Cédric M er toch in om te scoren. Op assist van Redan El Madani tikte hij de 6 – 0 binnen. (87’) De Kemphanen kregen er niet genoeg van. Op voorzet van Redan knalt Cédric M de bal eerst tegen de lat. Stephen Buyl stond op de juiste plaats om, in de rebound, de eindscore op het bord te knallen. 7 – 0 (88’) Verdiende overwinning voor een gretig KVC Westerlo.

Ploegopstelling :

Yannick Verbist, Kel Ofori Aidu ( 65’ Vincent Molderez), Simon Bammens, Antunes Fabien, Christophe Janssens, Cédric Vangeel (75’ Nathan Bonjean), Yentl Van Genechten, Yannis Henderix (60’ Redan El Madani), Sava Petrov (60’ Cédric Mateso), Guillaume De Schrijver, Stephen Buyl, Noah Pelic (NG)

Volgende wedstrijd :

Ma 01/10 : Beerschot – Wilrijk – KVC Westerlo om 20u15 : Adres : FC Kontich –Duffelsesteenweg – 2550 Kontich : Tel : 03/457.10.09

 

Rik Wauters