Nieuws

Kemphanen zegevieren !

30 oktober, 2018

SK Lommel - KVC Westerlo : 0 - 2

In navolging van de A-kern hebben ook onze beloften vandaag de maat genomen van SK Lommel. Ze gingen verdiend met een 0 – 2 zege aan de haal.

Gedurende de eerste speelhelft zagen we een sterk Westerlo. De Kemphanen vergaten echter de kansen te verzilveren in doelpunten. In minuut 8 werd een doelpunt van Yannick Mols afgekeurd wegens buitenspel na een schitterende uitgevoerde collectieve aanval. Een harde knal van Kyan Vaesen, op aangeven van Yannis Henderix, verdiende een beter lot. (10’) Op aangeven van Cédric Mateso zag even later Yannis zijn poging gered door de doelman. (22’) Na een mooie aanval over links via Yannick Mols wist Cedric M de bal te verlengen tot bij Cédric Vangeel die naast besloot. (27’) Cédric Mateso miste op een haar na het doel op aangeven van Kyan. (30’) Lommel dreigde voor de eerste maal in het slot van de eerste speelhelft. Een vrije trap werd rakelings naast het westelse doel gekopt. (45’) Ruststand 0 – 0. Wat in de eerste speelhelft niet lukte gebeurde eindelijk in de tweede. Een oprukkende Cédric Vangeel speelde de bal mooi in op Kyan Vaesen die van ver kon aanleggen. Zijn schot verdween mooi in het hoekje binnen. 0 – 1 (46’) Een tweede knal van Kyan, op aangeven van Yannick M, werd nu wel gestopt door de doelman. (52’) Yannick Mols probeerde op zijn beurt de keeper te verschalken met een harde knal maar zag zijn schot net naast het doel verdwijnen. (62’) Lommel zorgde sporadisch voor gevaar. Een schot van Laurens Paulussen (ex- KVC Westerlo-speler) werd door doelman Yannick Verbist moeiteloos gepakt. (65’) Westerlo kwam opnieuw tot scoren via een vrije trap. Cédric Vangeel klaarde de klus en plaatste de bal mooi over het muurtje rechtstreeks binnen. De doelman stond aan de grond genageld. 0 – 2 (71’) Dit doelpunt brak de veer bij Lommel. De westelse defensie o.l.v. Simon Bammens, een secure Gille De Bruyne en Kel Ofori Aidu hielden alles mooi onder controle. In het slot van de wedstrijd werd nog een poging van Lommel door Cédric VG net voor het westelse doel ontzet.(86’) Verdiende overwinning voor de Kemphanen.

Ploegopstelling :

Yannick Verbist, Gille De Bruyne, Simon Bammens (86’ Elian Van Bulck), Kel Ofori Aidu, Yannick Mols (75’ Redan El Madani), Nathan Bonjean, Yentl Van Genechten, Cédric Vangeel (gele kaart ), Kyan Vaesen (83’ Jeff Vandenbossche), Yannis Henderix, Cédric Mateso (68’ Fabio Pinto Da Mesquita), Jannik Van Roosbroeck (NG), Noah Pelic (NG)

Volgende wedstrijd :

Ma 05/11 : KVC Westerlo – Roeselare : 20u00 : Kunstgrasveld

 

Rik Wauters