Nieuws

Westel Magic foot for ALL op vrijdag 14 december

Wij zijn er een periode tussenuit geweest, maar nu is het weer tijd om de voetbalsloffen vanonder het stof te halen en samen met uw Westelvrienden en vriendinnen een ploegje te vormen om mee te doen aan het Westel Magic Foot for ALL voetbaltornooi: Christmas Edition.  Dit is een organisatie van de communitywerking van KVC Westerlo. De deelnemers van vorig jaar zullen het zeker beamen. Dit tornooi staat garant voor gezellig samenzijn, sportiviteit en bovenal een typische Westelsfeer waar wij “En Allemaal Samen“ genieten op een unieke manier. Just for fun.

Op vrijdag 14 december nodigen we jullie allemaal uit om op KVC Westerlo voor 'Westel Magic Foot for all'. Nodig nu al uw vrienden, collega's en ploegmaten uit om een team te vormen en schrijf je in. Wacht niet te lang, maar start vandaag met het samenstellen van jouw topteam.

Goed om weten:

  • De wedstrijden worden gespeeld op het Magicveld, dus enkel multistuds zijn toegestaan.
  • De wedstrijden worden gespeeld op veldjes van 50m op 25m.
  • Ploegen : 6vs6 vervangingen onbeperkt, dames : 8vs8  speelduur 15’ per wedstrijd.
  • Deelname: gratis
  • Samenkomen om 19u jeugdcomplex. De eerste wedstrijd start om 19u30. 
  • Douchemogelijkheid na de wedstrijden.
  • Afterparty in café 't Kuipje van 22u00 - 24u00.

Aan elk team wordt gevraagd om zelf “sfeervolle” drank mee te brengen en een versnapering zodat de kerstbar rond het magicveld rijkelijk gevuld kan worden.

Voor de “traditionele” derde helft zakken we af naar het themacafé waar de nodige hapjes en tapjes worden voorzien.

Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot en met 12 december 2018. VOL = VOL. 

Meer informatie : 0476/936577