Nieuws

Kerstwafelverkoop dierenasiel Unco-Jerry Westerlo na de wedstrijd tegen O.H.Leuven

Dierenasiel Unco-Jerry Kempen v.z.w. geeft alle honden en katten op een diervriendelijke manier alles wat noodzakelijk is: medicatie, een chip, verzorging en een tijdelijke warme en knusse thuis. Wij streven als privé-asiel dat geen overheidssteun ontvangt en dat totaal afhankelijk is van privé-initiatieven en hulp met volle overtuiging een niet-euthanasiebeleid na. Gelukkig kunnen wij rekenen op de steun van onze vrijwilligers, opvanggezinnen, een aantal dierenartsen en sympathisanten.

Desondanks alle steun is de voedings- en onderhoudskost voor ons asiel zeer hoog en met momenten bijna onbetaalbaar.  Ook de uitbouw van ons asiel blijft continu in ontwikkeling. Daarom hebben wij alle steun ongelooflijk hard en broodnodig.  

Op vrijdag 21 december houden wij na de thuiswedstrijd tegen O.H.Leuven een wafelverkoop aan de uitgangen van het stadion en aan een infostandje in de buurt van het secretariaat/Kuipje-café. Voor meer info en leuke gadgets kan U ons tot in de latere uurtjes bezoeken aan dit infostandje. Voor meer info of steun kan U een kijkje nemen op onze website : www.dierenasiel-uncojerry.be

Onze tweevoeters en medewerkers wensen jullie alvast prettige feesten.