Fanclubs

De Westelse Kemphanen

De 'sfeergroep' Westelse Kemphanen hebben als bedoeling om meer sfeer in het stadion te brengen. Dit zowel in thuis- als uitwedstrijden. Als groep willen wij positieve sfeer brengen om de spelers aan te moedigen.

Gezangen

Eens in het stadion moeten de gezangen voor ons team klinken. Wij zijn de ziel van een club en moeten als supporters onze spelers aanmoedigen. Zij hebben ons nodig, 90 minuten lang!

Sfeeracties

Eén van ons doelen is om onze club visueel te ondersteunen. Daarom organiseren de Westelse Kemphanen regelmatig een sfeeractie zodat we de spelers een duwtje in de rug kunnen geven. Tevens willen we bewijzen dat Westerlo op visueel gebied ook in positieve zin kan opvallen.

Vergaderingen (structuur)

Wij komen dikwijls met onze kern samen om sfeeracties en activiteiten te organiseren. Daarnaast voeren wij deze ook uit, waarbij iedereen welkom is. Zo werken wij regelmatig aan sfeeracties en kunnen wij alle hulp gebruiken bij activiteiten.

Lid worden?

Iedereen kan lid worden van de Westelse Kemphanen. De kostprijs van een lidkaart bedraagt 5 euro, waarbij men zich verbonden voelt met de "kemphanen", voorrang heeft bij activiteiten (bv tickets nationale ploeg), korting op de merchandise, aankrijgen van onze nieuwsbrief via mail, verwittiging per sms om sfeeracties te maken,...

Vriendschap

Buiten het stadion hebben de Westelse Kemphanen ook een hechte vriendschapsband. Mede daardoor en door de inzet van alle "kemphanen" zal onze sfeergroep in de toekomst evolueren. Er gaat niets boven een goede werking tussen echte kameraden.

Thomas Witpas (0496/42.40.11)
Jochen Claes (0496/64.74.26)

Meer informatie vind je op onze website: www.westelsekemphanen.be

Supportersclub De Blue ARA's

De BLUE ARA's zijn een supportersclub uit Betekom & Begijnendijk. Wij zijn elke thuis- en uitmatch aanwezig. De verplaatsingen doen wij met de bus vanuit Café De Beganckenisse in Begijnendijk. Alle supporters van KVC Westerlo die in de buurt van Betekom of Begijnendijk wonen zijn welkom om met ons mee de verplaatsingen te maken. Alle info over onze supportersclub vind je op onze website of op onze facebook-pagina.

Gegevens:

Contactpersoon: Jimmy Mangelschots
Telefoon: 0496/29.17.51
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: http://bluearas.wordpress.com
Adres café: Café De Beganckenisse, Baalsesteenweg 1, 3130 Begijnendijk

Supportersclub De Potskes

De Potskes volgen elke match van KVC Westerlo op verplaatsing met een bus. Deze vertrekt aan Café Den Hertog, Dorp 54 in 2230 Herselt. Inschrijven kan in het café of telefonisch op het nummer 014/54.62.74 of bij Johan Van Uytsel (0496/53.71.97). Bij Johan kan het ook via een sms. Je krijgt steeds reactie terug.

De prijs voor een verplaatsing is €10 voor niet-leden en €7 voor leden. Lid worden van De Potskes kost €5. Betalen kan je op de dag zelf aan de inschrijvingstafel van het café. Gelieve wel te verwittigen indien je hebt ingeschreven en toch niet meekan.

Meer info: Voor meer informatie kan je steeds terecht in het cafe, via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of hun website http://www.depotskes.be

Supportersclub 't Meulewiekske

Vertrek voor alle uitwedstrijden aan Café 't Hoeveke. Per verplaatsing 8 € voor leden, 10 € voor niet-leden. Lidgeld 5 € per seizoen. Na 3 verplaatsingen heb je het lidgeld dus al terugverdiend. Aangesloten leden krijgen ook korting op evenementen van 't Meulewiekske, petten,... Inschrijving via Kris Verbraecken: 0478/67.03.63.

Schrijf altijd zo vroeg mogelijk in om zeker te zijn van je plaats. Graag afbellen indien je toch niet mee kan, op die manier krijg je je inschrijvingsgeld terug, of wordt de inschrijving doorgeschoven naar de volgende verplaatsing.

Zoals je kan zien bij de vertrekuren doorheen het seizoen, vertrekken wij steeds vrij vroeg....we doen dit zodat we een keer meer kunnen stoppen (sanitair, sigaret, winkel) en nog steeds op tijd aanwezig kunnen zijn (relax, 't is immers weekend). Er zijn 3 soorten drank te verkrijgen: Jupiler, Kriek en Cola. Er is mogelijkheid om cd's te draaien. Enig DJ-gevoel? Hou u dan niet in en breng een CD mee, we houden van een feestje!!!

Sterk punt bij 't Meulewiekske is de verscheidenheid aan leeftijd... Het merendeel van de Westelse Kemphanen rijdt mee, maar evenzeer de oudere generatie, waarbij er wederzijds respect is! Soms zijn het de "ouderen" die beginnen te zingen, soms de "jongeren" (en dikwijls "tegen" elkaar)

Hopelijk kunnen wij volgend seizoen ook op u rekenen, en verwelkomen we u op onze bus!!

Supportersclub 't Kuipje

Vertrek voor alle uitwedstrijden aan het stadion van KVC Westerlo. Inschrijven kan telefonisch op het nummer 014/54.52.88 of via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit moet gebeuren ten laatste om 15u de dag voor de wedstrijd. Niet-leden betalen € 12, leden slechts € 10. Betalen kan je op de dag zelf aan de inschrijvingstafel van het themacafé. Gelieve wel te verwittigen indien je hebt ingeschreven en toch niet meekan.

Supportersclub De Westelse Cliché Devils

Wij zijn een supportersclub uit Klein Vorst, genaamd 'De Westelse Cliché Devils', genoemd naar ons lokaal, Café Cliché. Onze bedoeling is de Westel supporters uit de regio Laakdal, Tessenderlo, Ham en Deurne-Diest samen te brengen en hen de service aan te bieden om dichter bij huis de bus te kunnen nemen om de wedstrijden van Westel bij te wonen. 

Hierbij wat links:

  • Website: http://clichedevils.tk
  • Facebook: https://www.facebook.com/pages/De-Westelse-Cliche-Devils/1490442467901626?hc_location=timeline
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.