Westel Chicks

Elke thuismatch dansen de Westelchicks ( 12+) en de cheerleader kids voor de match én tijdens de rust. Onder het motto "Allemaal samen" proberen zij zoveel mogelijk samen op het veld te staan voor de wedstrijd om te zorgen voor de sfeer en de ploeg aan te moedigen.

Wekelijks trainen ze in Heracles in Westerlo. De Westelchicks oefenen elke vrijdagavond van 19.30 tot 20.30. Ze dansen op verschillende stijlen muziek, met de nodige ambiance. Zowel dansen met pompons als zonder pompons komen hierbij aan bod. Iedereen is steeds welkom om een kijkje te komen nemen, of mee te oefenen. We zijn steeds op zoek naar meisjes die graag dansen, plezier maken en zo onze ploeg willen steunen.

De cheerleader kids oefenen wekelijks op zaterdag van 11.00 tot 12.00 in Heracles, ook hier zijn steeds alle meisjes die graag dansen welkom.

Meer info: www.dansschoolonli.be of contacteer Katrien Bastiaens (0496 55 72 13, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Afbeelding galerij

View the embedded image gallery online at:
https://www.kvcwesterlo.be/fanzone/westel-chicks#sigProId3ecde33b1e