G-Voetbal

Nieuwsbrief september

Het seizoen is gestart! Lees hier de nieuwtjes van de afgelopen maand.

Speeldag 1

De eerste competitiespeeldag stond op het programma. Zowel niveau 1 als niveau 4 gingen op bezoek van YRKV Mechelen. Voor niveau 1 was dit een wedstrijd om snel te vergeten. Een kleine selectie en het uitvallen van Mike waren de oorzaken voor een droge 9-0 nederlaag. Niveau 4 deed het gelukkig beter. Zij scoorden vlot en zorgde voor een 2-6 overwinning. Pittig detail: gelegenheidskeeper Janne speelde, achteraf bekeken, de hele wedstrijd met een gebroken vinger! Goed om enkele weken out te zijn.

Ook ons niveau 3 speelde op verplaatsing. Zij kwamen in het Fort van Wommelgem terecht voor de partij tegen Wapper. Na een spannende wedstrijd werd het hier 2-2.

Speeldag 2

Ons niveau 1 team had een vrij weekend. Maar op zondag 1 oktober werden nog wel 2 thuiswedstrijden gespeeld.

Niveau 4 speelde 4-4 gelijk in een spannende wedstrijd tegen KSK Heist.

Niveau 3 behaalde dan weer een knappe overwinning tegen Rupel Boom, 5-2. 

Foto's

Op één van de trainingen werden individuele en ploegfoto's genomen. Hierboven reeds een voorsmaakje, de andere ploegfoto's kan je zien bij de wedstrijdgroepen. De individuele foto's worden later te koop aangeboden. Ook zullen ze verschijnen in een uniek Panini-album van KVC Westerlo! Meer info hierover volgt later.

Website + kalender

De website is weer volledig up to date. Per wedstrijdgroep kan je onder andere de spelerslijst en de kalender raadplegen. Deze is echter nog maar gekend tot Kerstmis. Na de kerstvakantie wordt de nieuwe kalender bekend gemaakt.

App BBF

Sommigen zullen deze app van de voetbalbond misschien kennen, anderen kunnen hem downloaden. Het is immers vanaf nu mogelijk om onze G-teams te volgen. Zo kan je van KVC Westerlo G-voetbal A (niveau 1), G-voetbal B (niveau 3) en G-voetbal C (niveau 4) de ploegkalender en de kalender van de reeks bekijken. Ook de uitslagen zullen hier verschijnen. Probeer het zeker een keertje uit.

Agenda

14/10 om 16u00: niveau 1: KVC Westerlo - KFC Turnhout
14/10 om 16u00: niveau 3: KVC Westerlo - KFC Turnhout
14/10 om 16u00: niveau 4: KVC Westerlo - Greenstars

28/10 om 10u30: niveau 1: Olse Stepstones - KVC Westerlo
28/10 om 10u30: niveau 3: KVC Westerlo - Lentezon Beerse
29/10 om 13u00: niveau 4: Grobbendonk - KVC Westerlo

Noteer ook alvast vrijdag 12 januari in je agenda. Deze dag wordt bestempeld als de dag van de vrijwilliger en zal helemaal in het teken van het G-voetbal staan. De 1e ploeg speelt tegen Roeselare, ons G-team zal mee mogen oplopen + de erehaag vormen. Meer info volgt later nog.